"The beauty of Como will never disappoint you."

Passie voor het Comomeer

Samenwerken met Amiamo Lago di Como

Zie je een partnership in Amiamo Lago di Como? Heb je een leuk idee en wil je de handen in elkaar slaan? Laat het ons weten!
Maak promotie op onze blog

Maak promotie voor je business

Ben je (professioneel) actief aan het Comomeer en wil je graag promotie maken? Baadt je een hotel of B&B uit of verhuur je een appartement of vakantiehuis? Verleen je diensten aan toeristen? Amiamo Lago di Como geeft je graag een duwtje in de rug.

Je kan op deze blog een advertentie plaatsen of we komen ter plaatse om een artikel te schrijven! Als het maar relevant is en Comomeer vibes ademt…

Torno
Schrijf zelf een blogpost

Schrijf een artikel als gastschrijver

Heb je een leuke vakantie aan het Comomeer beleefd en wil je dat graag met ons delen? Misschien heb je een overheerlijke trattoria of ristorante ontdekt. Wil je een leuke wandeling of originele activiteit aanraden? Schrijf dan een artikel in eigen naam op Amiamo Lago di Como. 

Email jouw tekst en foto’s. Wij publiceren met veel plezier jouw artikel en verwelkomen je zo als gastschrijver op onze Comomeer community.

Werk met ons samen

Handen in elkaar slaan

Of wil je een structurele samenwerking uitwerken? We slaan graag de handen in elkaar met liefhebbers van het Comomeer.  Doe ons een gek voorstel of deel je origineel initiatief. We are on a mission!

Aperitief met Aperol aan het Comomeer
Amiamo Lago di Como

Werk met ons samen

Heb je zin om de handen in elkaar te slaan? Heb je een passie voor het Comomeer? 

Ontdek in onze webshop

Koop de Explore Lake Como gids online!