De unieke Wonder Lake Como gidsen online te koop in onze webshop

Je wil graag het Comomeer ontdekken en je zoekt een mooie en kwaliteitsvolle gids om je te inspireren. Dan kunnen we de gidsen van Wonder Lake Como sterk aanbevelen. Elk jaar brengt Wonder Lake Como een nieuwe gids uit met unieke parels van het Comomeer.

Koop de unieke gidsen van Wonder Lake Como voortaan online!… Er zijn ontelbare gidsen, boeken en brochures over het Comomeer verkrijgbaar. Het internet bulkt van websites die claimen de beste hotels, de beste bars, de beste activiteiten, de beste restaurants, … op te lijsten. Steevast worden de overbekende toeristische trekpleisters en hotspots opnieuw vernoemd en herkauwd. Boring! Gelukkig heeft Wonder Lake Como een sterk offline en online alternatief. 

Wonder Lake Como geeft een antwoord op de meerwaarde(be)zoeker aan het Comomeer. De gids is het concrete resultaat van de doelstelling van Wonder Lake Como, namelijk het samenbrengen van ideeën en individuen die een uitzonderlijk perspectief op het Comomeer uitdragen. Op die manier wordt het Comomeer gepromoot met respect voor haar artistiek, cultureel en natuurlijk erfgoed om zo de sterke en unieke identiteit van het Comomeer te benadrukken. Als doelstelling kan dat tellen…

Kwaliteit is de absolute vereiste voor Wonder Lake Como. Kwaliteit creëert waarde. En dat kunnen we beamen. De ruim honderd adressen die aan bod komen zijn origineel en dragen creativiteit en een vleugje eigenzinnigheid uit. Met zorg geselecteerd en mooi gepresenteerd in de gids. Bondige en informatieve teksten geschreven in het Italiaans en het Engels, gestoffeerd met kunstig mooie foto’s.

Zoek je inspiratie? Wat dacht je van sprankelende interieurs, groene oases van rust, casual food en topgastronomie, authentieke cafés en bars, typische lokale producten, kunst en design, onvergetelijke ervaringen, op ontdekking met een gids en de mooiste plekken om te overnachten… Met dit boek heb je een gids in de hand die dieper verhaalt en de aantrekkingskracht van het Comomeer predikt. Geschreven door en voor locals die ondernemen.

Wonder Lake Como guide 2023
Wonder Lake Como guide 2023

In de gids staan er toch al enkele adressen die we de voorbije jaren zelf ontdekt hebben. Feel Como, Millesimo, Osteria del Beuc, Osteria Il Governo 1801, Trattoria La Moltrasina, Il Sereno al Lago, Villa Monastero, Museo del Ghisallo, … En dat is gewoon leuk omdat lokaal gaan het uitgangspunt is en moet blijven van onze ontdekkingstocht aan het Comomeer. Met de gidsen van Wonder Lake Como hebben we een interessante inspiratiebron gevonden.

Wonder Lake Como geeft een antwoord op de meerwaarde(be)zoeker aan het Comomeer.

De gidsen vond je tot voor kort enkel en alleen te koop voor tien euro op slechts enkele lokale adressen in sommige dorpen rond het Comomeer. Tot zolang de voorraad strekte… En dat is doodzonde. We zijn er vol van overtuigd dat de Wonder Lake Como gidsen een unieke bron aan informatie zijn om je trip naar het Comomeer voor te bereiden. Als we de lokale ondernemers een duwtje in de rug kunnen geven werken we daar wat graag aan mee.

En daarom slaan Wonder Lake Como en Amiamo Lago di Como de handen in elkaar. Je kan voortaan in onze webshop de gidsen online kopen voor de spotprijs van tien euro! Dus aarzel niet en neem een kijkje in onze webshop en koop dit fantastisch boek! 

Picture of Liselotte en Paul

Liselotte en Paul

Enthousiaste schouders onder onze blog Amiamo Lago di Como. Onze passie voor het Comomeer uitschrijven, dat is wat we graag doen!
Ontdek in onze webshop

Koop de Explore Lake Como gids online!