Villa Paola in Tremezzo huren voor een fietsweekend aan het Comomeer

Villa Paola in Tremezzo is een recent gerenoveerde villa, ideaal voor een verblijf met familie of met een vriendengroep. Vanuit de privétuin heb je zicht op het Comomeer. Het huis beschikt over alle comfort en heeft een ruime garage. Aanrader!

Villa Paola in Tremezzo huren aan het Comomeer… Dit weekend fietsen we Il Lagheno, een toertje rond het Comomeer met de fietsvrienden van Vélo Afrique! We zijn met z’n zessen en dan is gezellig samen zijn leuker onder één dak dan hokken in verschillende hotelkamers. Een weekend Villa Paolo in Tremezzo huren kost (vandaag) 1068 euro. Wanneer we dat delen door zes personen, dan beschikken we over een mooi villaatje op een toplocatie voor een scherpe prijs per nacht per persoon!

Villa Paola is net gerenoveerd en wordt verhuurd door verhuurmaatschappij Lake Como Holiday. Via booking.com zijn er nog geen reviews te raadplegen. Na het boeken kom je in de emailcommunicatie terecht van Lake Como Holiday. Er wordt gevraagd om digitaal alle gasten aan het verblijf toe te voegen. Via de online tool kan je een duidelijke routebeschrijving met foto’s en de instructies voor het vinden van de sleutel downloaden. De sleutel kan je via een cijfercode uit een box halen. Zo heb je dus geen gedoe met het afhalen van de sleutel op een welbepaald uur. De vragen die we nadien nog stellen worden snel en vriendelijk beantwoordt. Ja, dit loopt vlot.

Villa Paola in Tremezzo
Villa Paola in Tremezzo
Villa Paola in Tremezzo
Verpozen met een welkomstpakket in een avondzonnetje in Tremezzo
De villa kan 10 personen huisvesten maar geeft zelf aan dat 6 personen ideaal is. En dat is ook zo. Slapen zou nog net lukken met z’n tienen als je de zetel in de living erbij neemt. De keuken en ontbijttafel zijn op maat van 6 personen, niet meer. Er zijn dan weer wel drie badkamers met douche. Op de bovenverdieping beschikken we over twee slaapkamers, twee badkamers, de woonkamer en de keuken. Vanuit de bovenverdieping wandel je in de ruime voor-en achtertuin, de tuin vooraan mét zicht op het Comomeer.
Villa Paola in Tremezzo
Genieten in de tuin van Villa Paola in Tremezzo
Villa Paola is nog maar net gerenoveerd. Een mooie en ruime villa, inclusief tuin en uitzicht op het Comomeer. Perfect om met een groep vrienden in te verblijven of voor een (groot) gezin.
De onderverdieping is in feite een sous-terrain. Opnieuw hier twee slaapkamers, een badkamer en een zitruimte. Jammer, er is geen natuurlijke lichtinval en de keuze voor TL-verlichting maakt deze verdieping ongezellig. Tijdens een warme zomer zal je hier in de koelere ruimtes wel goed kunnen slapen. Via het sous-terrain heb je toegang tot de zeer ruime dubbele garage. En grote troef, zeker voor het stallen van onze fietsen.
Villa Paola in Tremezzo
De zitruimte is geeft toegang tot de tuin van Villa Paola
Villa Paola in Tremezzo
De keuken is geriefelijk en heeft zicht op het Comomeer
De villa is zeer netjes en gezellig huiselijk ingericht. De keuken is gerieflijk met een koffiemachine, broodrooster, microwave, vaatwasser en veel keukengerei. Keukenhanddoeken, lakens en badhanddoeken worden voorzien, ja zelfs een strijkijzer. Bij aankomst staat er een welkomstpakket klaar.

Over de ligging moeten we ‘t ook nog even hebben. Tremezzo is toplocatie door o.a. de vlotte ferryverbindingen naar Varenna en Bellagio vanuit Cadenabia en Menaggio. Aan deze oever is er ook best wat te beleven: restaurants, Villa Carlotta, de baai van Lenno, Isola Comacina, Villa Balbianello, de Greenway del Lario wandeling, … De villa ligt op een drietal minuutjes van de hoofdweg. Perfecto!

Villa Paola is een aanrader om te verblijven. Perfect om met een groep vrienden in te verblijven of voor een (groot) gezin. Als we nog eens een fietsweekend doen boeken wij opnieuw! En daar zal het steile klimmetje niets aan veranderen.

Villa Paola in Tremezzo
De zeer ruime garage is mooi meegenomen
Picture of Liselotte en Paul

Liselotte en Paul

Enthousiaste schouders onder onze blog Amiamo Lago di Como. Onze passie voor het Comomeer uitschrijven, dat is wat we graag doen!
Ontdek in onze webshop

Koop de Explore Lake Como gids online!